CSS Călărași / Echipa de baseball participă la Campionatul Mondial intercluburi "Little League"

20031548 662084193981786 6590611650266764451 n

Echipa de baseball de la Clubul Sportiv Școlar Călărași reprezintă România la Campionatul Mondial intercluburi  “Little League”

Echipa de copii pregătită de prof. Ion Bălan participă în perioada 17-25 iulie la Campionatul Mondial intercluburi  “Little League” - regiunea Europa-Africa. La acest turneu care se desfășoară în Polonia iau parte 14 țări:  Austria, Belarus, Belgia, Croatia, Republica Cehă, Germania-USA, Ungaria, Italia, Polonia, România, Spania, Olanda, Marea Britanie, Ucraina.

Echipa de la CSS Călărași a avut onoarea de a juca astăzi meciul de deschidere al turneului în compania echipei italiane din orașul Emilia, echipa campioană a turneului în anul 2016. După o dispută foarte strânsă meciul s-a incheiat cu scorul de 5-4 în favoarea italienilor, care au reușit desprinderea abia în ultima repriză. Echipa noastră, momentan revelația turneului, a fost aplaudată la finalul meciului de toate celelalte echipe și spectatorii prezenți la meciul de deschidere al turneului. Următorul meci va fi disputat de sportivii noștri miercuri, probabil în compania echipei din Croația, în funcție de rezultatele meciurilor.

Le urez success sportivilor noștri și să reprezinte cu cinste România și Călărașiul la această competiție de mare anvergură. Desemenea doresc să mulțumesc Primăriei Călărași care a făcut posibilă prezența noastră la acest turneu mondial” a declarat directorul CSS Călarași, prof. Marius Tătaru

Echipa de la Clubul Sportiv Școlar Călărași este formată din : Ivan Răzvan Petronel, Deacă Cristian Mihai, Ionescu Gabriel, Stancu Ionut, Neculai Gabriel, Oprisan Andrei Vladimir, Romanet Alexandru, Melente Catalin, Frant Cătălin Gabriel, Druncea Andrei Tiberiu, Fratilă Fabian Marian, Dobre Andrei Cristian, Ghită Robert, Ion Robert Georgian, prof. Bălan Ion

 

Video

Festivitatea de deschidere

Meciul de deschidere  Emilia (Italia) – (CSS Călărași) Romania

 

 

Rezultatele turneului pot fi urmarite pe site-ul oficial Little League : http://www.llbws.org/llbbws/europeafrica.htm

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.