CSS Călărași / Cupa Toamnei la atletism

atletism Constanta 20131Duminică, 3 noiembrie 2013, s-a desfășurat la Constanța Cupa Toamnei, concurs național de atletism destinat copiilor categoriile 1, 2 și 3, născuți 2000 - 2005. De la Călărași au participat 16 atleți de la Clubul Sportiv Școlar. Pe un stadion foarte bun și pe o vreme ideală pentru competiție micii sportivi au luat startul în 3 probe: viteză, săritura în lungime și rezistență. 
O prestație foarte bună au avut Grama Antoniu (C2), cu trei locuri 1 - la 60m, lungime și 600m, Lică Mihai Ștefan (C2) - locul 3 la lungime, Fanache Andreea (C2) - locul 4 la lungime, Dumitru Gabriel (C2) - locul 4 la lungime și 600m, Feraru Ioana (C3) - locul 4 lungime și locul 6 la 50m, Sîrbu Maria (C3) - locul 5 lungime. Alături de aceștia au mai participat la competiție sportivii Vică Alina, Căciulan Andreea, Dumitru Teodor, Zgură Viorel, Tulpan Cristina, Roșu Andreea, Roșu Florina, Roman Valentin, Așer Daniel și Dumitru Andrei.
atletism Constanta 20132atletism Constanta 20133Sportivii sunt pregătiți de profesorii Sturz Daniela, Tătaru Cristina și Tătaru Marius. Următoarele concursuri în programul atleților călărășeni vor fi la Giurgiu, în 16 noiembrie, la concursul de sala pentru juniori și în data de 23 noiembrie, la București, concurs de sală pentru copii 1, 2 și 3.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.