CSS Călăraşi / Cupa Începătorului la atletism

20151128 123729Prezenţi la startul competiţiei de atletism Cupa Începătorului, desfaşurat în 28-29 noiembrie la sala de atletism Lia Manoliu din capitală, micii atleţi de la Clubul Sportiv Şcolar Călăraşi au avut o serie de performanţe deosebite ce prefigurează un sezon de sală (ianuarie-aprilie 2016) cu speranţe la rezultate foarte bune.
Astfel, Grama Antoniu a obţinutlocul I şi cel mai bun rezultat din 2015 al categoriei de vîrstă copii 1 in proba de 800m cu timpul de 2:08,95, el cucerind locul I şi in proba de 200m cu timpul de 26.68 sec. Tătaru Cosmin a obţinut locul II în proba de aruncare a greutăţii, copii II, cu 9.65m şi un record personal cu peste 1m fata de finala din aprilie.
Lică Mihai Ştefan - locul IV la lungime C1, Tulpan Alexandru - loc IV la greutate, Tulpan Cristina - greutate, Fanache Andreea - lungime, Sîrbuz Andreea Maria, Căciulan Andreea - 50m, Radu Diana, Pătra Raluca, Dobre Andreea, Grigore Sabina - 50m / stafetă 4x50m, Moceanu Andrei - 200m, Voicu Bianca, Toma Daniela - greutate - au mai făcut parte din echipa de atleti a CSS Calarasi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.