CSS Călărași / Baseball-ul în Programul "Pierre de Coubertin"

Grupa de copii a secției de baseball de la Clubul Sportiv Școlar Călărași participă la un proiect derulat de Federația Română de Baseball și Softball, cu finanțarea Ministerului Tineretului și Sportului.
La Alexandria, în perioada 1-17 noiembrie 2013, se derulează proiectul "Eu vreau să joc baseball şi softball", parte a programului "Pierre de Coubertin", iniţiat şi finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului.
Acest program urmăreşte iniţierea şi pregătirea în baseball şi softball a copiilor cu vârste între 8 şi 10 ani. Prima săptămână a proiectului, 1 - 7 noiembrie 2013, este organizată sub forma unei tabere denumită "Invincibilii" unde se vor pregătii 180 de copii proveniţi de la cluburile sportive afiliate Federaţiei Romane de Baseball şi Softball: CSS Călăraşi, LPS CSS Roman, CSS Botoşani, CSS Târgu Neamţ, CS Biruinţa Gheraiesti, CS Atletico Alexandria, CS Angels Bucureşti. 

 Cei mai buni 90 sportivi urmează să participe în perioada 8 - 14 noiembrie 2013 la o a doua etapă de pregătire centralizată, finalizata de un turneu naţional de baseball şi softball, în perioada 15 - 17 noiembrie 2013.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.