Atleta Alexandra Mihai în topul mondial

Mihai Alexandra 13.21 mLa ultima competiție de sală a acestui sezon, Campionatul Național de juniori 2, desfășurată la București în sala Lia Manoliu (05-06.03.2016), atleta legitimată la Clubul Sportiv Școlar Călărași, Alexandra Mihai a obținut o excelentă performanță în proba de triplusalt, cu o săritură ce a măsurat 13.21 m.  
Acest rezultat o clasează pe sportiva noastră pe un minunat loc 3 în topul european și loc 4 în topul mondial al junioarelor în această probă. Rezultatul mai înseamnă și un nou record personal, precum și baremul pentru participare la Campionatul Mondial de juniori ce va avea loc in luna iulie, în Polonia.
"Ne bucurăm foarte mult de performanța obținută, ne-am realizat obiectivul propus pentru sezonul de iarnă și am îndeplinit deja baremul pentru Mondialele de la vară. Acum nu rămâne decât să ne pregătim în linște pentru această competiție majoră. Rezultatul Alexandrei este o premieră pentru secția de atletism a clubului nostru - primul atlet calificat la un Campionat Mondial" ne-a declarat prof. Marius Tătaru, antrenorul sportivei.

Rezultatul e cu siguranță unul excelent, dar la Călărași atletismul pare uitat de către administrația locală ... fără o sală de atletism, doar cu o pistă de zgură din anii '60!

top mondial sala J1J2 07.03.2016 triplusalt  top european sala J1J2 07.03.2016 triplusalt 31  

  .
 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.