CSS Călărași / Argint la Campionatul Național de atletism

alexandra.mihai premiere sala 1Finala Campionatului Național de sală pentru juniori la atletism, desfășurată sâmbătă și duminică (27-28 februarie) în București la Complexul Lia Manoliu a adus prima medalie pentru Clubul Sportiv Școlar în anul 2016. Alexandra Mihai a cucerit titlul de vicecampioană și medalia de argint în proba de triplusalt, cu o performanță de 12.94 metri, fiind surclasată doar de băcăuanca Georgiana Aniței, campioana monidală de cadeți din 2015, cu un rezultat de 13.18 m.
După ce săptămâna trecută Alexandra a participat și la Campionatul Național de sală pentru tineret și seniori, unde a ocupat locul 4, acum a reușit un record personal de sală, performanța sa clasând-o pe locul 10 în topul mondial al junioarelor în acest moment.
"Vom pune punct sezonului de sală săptămâna viitoare, cu ocazia Campionatului National de cadeți, o participare HC, unde o să încercăm depășirea graniței de 13 metri. A fost un sezon bun, cu 2 recorduri personale, deși iarna ne este foarte greu cu pregătirea specifică, neavând o sală de atletism la Călărași. Suntem obligați să venim foarte des la București să facem antrenamentele în Sala de atletism de la Lia Monoliu. Anul 2016 o să fie destul de dificil pentru noi, având ca obiectiv participarea la Campionatul Mondial de juniori din iulie, dar pană atunci Alexandra va susține și examenul de bac în sesiunea specială din mai, pentru ca apoi să ne putem concentra numai pe pregătirea de concurs." a declarat pentru arenamedia.ro prof. Marius Tătaru, antrenorul sportivei.

  alexandra.mihai cn sala 2  alexandra.mihai cn sala 1  alexandra.mihai premiere sala 2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.