CSS Călăraşi / Argint la Campionatele Naționale Școlare

CNScolare2015 MihaiAlexandraDesfăşurate în 30-31 mai 2015 la Bucureşti, pe Stadionul Lia Manoliu, Campionatele Naționale Şcolare de Atletism și Campionatele Naționale de Pimăvară au îmbogăţit palmaresul CSS Călăraşi cu încă o medalie de argint - cucerită de Mihai Alexandra în probă de triplusalt, cu un rezultat de 12.69 m

Atleta de la Clubul Sportiv Școlar Călărași, pregătită de prof. Marius Tătaru, a fost convocată de Federația Română de Atletism la un stagiu de pregătire cu lotul național de juniori în Poiana Brașov, în vederea participării la Campionatul Balcanic de juniori (4 iunie, la Pitești) și Campionatul European de juniori (16-19 iulie, în Suedia)

MihaiAlexandra 2015[2] MihaiAlexandra 2015[1] CNScolare2015 MihaiAlexandra video

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.