Clubul Sportiv Şcolar / Medalii la Concursul Naţional de atletism

GhTesu2013_1Prezenți la startul Concursului Național de atletism "Memorialul Gheorghe Teșu" desfășurat la București în data de 26 aprilie, atleții de la Clubul Sportiv Școlar au avut o prestație foarte bună, cucerind 3 medalii și alte cîteva locuri în fruntea clasamentului. Au participat 18 sportivi de la grupele de începători, cu vârste între 8 și 13 ani, pregătiți de profesorii Sturz Daniela, Tătaru Cristina și Tătaru Marius. 

"Performanțele obținute la acest prim concurs în aer liber ne fac să fim optimiști față de rezultatele pe care sperăm să le avem cu acești talentați copii la finalele Campionatelor Naționale ce vor avea loc în luna iunie. Ne bucură faptul că în ultima vreme avem mulți copii prezenți la antrenamente și mulți părinți care și-au arătat interesul pentru acest minunat sport - atletismul!" ne-a declarat directorul CSS Călărași, prof. Marius Tătaru.

Iată sportivii participanți la Concursului Național “Memorial Gheorghe Tesu “ – editia a IX-a, Bucuresti. Organizatori: Federatia Romana de Atletism, Scoala gimnaziala nr.190, Asociatia Municipala de Atletism , Inspectoratul Scolar Sector 4 București , Directia de Invatamant Primăria Sector 4 :
1. Grama Antoniu - loc I - 60 m - Copii 2
2. Lică - Mihai Ștefan - loc II - lungime - Copii 2
3. Feraru Ioana - loc II - lungime - Copii 3
4. Fanache Andreea - loc IV - lungime - Copii 2
5. Dumitru Gabriel - loc IV - 60 m - Copii 2
6. Sîrbu Maria - loc V - lungime - Copii 3
7. Tătaru Cosmin - loc VI - lungime - Copii 3
8. Dumitru Teodor - 50 m - Copii 3
9. Vică Alina - 50 m - Copii 3
10. Zgură Viorel - 50 m - Copii 3
11. Ene Bogdan - 60 m - Copii 2
12. Chiru Valentina - lungime - Copii 2
13. Roșu Andreea - lungime - Copii 1
14. Roșu Florentina - lungime - Copii 1
15. Tulpan Cristina - lungime - Copii 1
16. Roman Valentin - 60 m - Copii 1
17. Așer Daniel - 60 m - Copii 1
18. Dumitru Andrei - 60 m - Copii 1
GhTesu2013_2 GhTesu2013_GramaAntoniu GhTesu2013_3_LicaMihaiStefan GhTesu2013_4_FeraruIoana

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.