Clubul Sportiv Școlar / O nouă medalie de aur la atletism

Grama Antoniu (centru), Fanache Andreea, Lica-Mihai Stefan - prof. Sturz DanielaMicii atleți de la Clubul Sportiv Școlar Călărași au participat la finele săptămânii trecute (6-7 aprilie) la etapa finală a Campionatului Național de sală pentru copii, ce s-a desfășurat la București. Un rezultat de excepție a fost obținut de sportivul Grama Antoniu, care a câștigat titlul de campion național și medalie de aur la categoria copii 2, în proba de 600 m. Este cel de-al doilea titlu de campion național la atletism câștigat în acest an de către atleții de la Clubul Sportiv Școlar Călărași, după ce în luna februarie Stanciu Cristian a cucerit aurul la săritura în înălțime, categoria juniori 1.

Rezultatul obținut de Toni este unul foarte bun, timpul obținut este unul excelent pentru vârsta sa - 1’43”62. Dealtfel întreaga cursă a avut un dramatism aparte, sportivul nostru recuperând o diferență de mai bine de 20 de metri în ultimul tur de pistă, iar sosirea a fost una ca la marile competiții mondiale. Programul concursului nu a permis obținerea a încă unei medalii, în finala probei de viteză 50 m, unde Toni s-a calificat cu al treilea timp, întrucât între cele două probe a fost o diferență de doar 15 minute. Și ceilalți sportivi ai nostri au obținut rezultate bune; avem o grupă de sportivi începători cu multe talente, de la care așteptăm cu întredere alte rezultate valoroase în următorii ani. Pe această cale doresc să fac o invitație pentru părinții care doresc să-și înscrie copii la secția noastră de atletism, a Clubului Sportiv Școlar Călărași. Îi așteptăm cu drag!” ne-a declarat directorul clubului, prof. Marius Tătaru.

Au mai participat la această etapă finală sportivii Fanache Andreea, Lică-Mihai Stefan, Dumitru Gabriel, Roșu Andreea, Roșu Florentina, Tulpan Cristina, Roman Valentin, Așer Daniel, Dumitru Andrei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.