Clubul Sportiv Școlar / Tinere speranțe pentru atletismul călărașean

CSS_atletism_copii
Atleții de la grupele de începători ale Clubului Sportiv Școlar Călărași, pregătiți de prof. Daniela Sturz, au participat în 23-24 martie la etapa de zonă a Campionatului Național de sală pentru copii ce a avut loc la București. Au luat startul în probele rezervate celor mai mici atleți Fanache Andreea (50 m garduri, lungime) Grama Antoniu (50 m, 600 m), Lica-Mihai Stefan (50 m, lungime), Dumitru Gabriel (50 m), Roman Valentin, Așer Daniel, Dumitru Andrei, Ivanciu Valentin (200m si stafeta 4 x 200 m).
Rezultate foarte bune au obtinut Grama Antoniu, care a câștigat detașat probele de 50 m și 600 m, Fanache Andreea (loc IV la săritura în lungime) și Lica-Mihai Stefan (săritura în lungime).
"Rezultatele sportivilor noștri sunt minunate, mai ales că în sezonul de iarnă atleții călărășeni nu beneficiază de posibilitatea de a se antrena într-o sală adecvată, iar pregătirea specifică o facem destul de anevoios, înghesuindu-ne prin unele săli, iar când vremea ne permite uneori ne mai putem antrena pe stadion.. Cu toate acestea noi sperăm ca la finala Campionatului Național de sală din 5-6 aprilie să reușim obținerea a 1-2 medalii de către acești talentați copii, din care cel puțin una de aur, precum și 2-3 calificări în finalele probelor" ne-a declarat directorul Clubului Sportiv Școlar, prof. Marius Tătaru

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.