Baseball / Vicecampionii naţionali

Cei mai mici baseball-isti, juniori III (10-12 ani), au incheiat anul competitional 2012, cu un rezultat care face cinste baseball-ului calarasean dar si clubului CSS Calarasi: titlul de vicecampioana nationala. Dupa primul turneu care a avut loc in luna martie la Roman, micii sportivi calaraseni se clasau pe locul III, în spatele echipelor din Gheraesti si Alexandria, reusind ca dupa cel de-al doilea turneu sa mai urce un loc in clasament.

In perioada 6-8 decembrie, a avut loc la Tg. Neamt, al II-lea turneu final al Campionatului National de sala, baseball juniori III. La acesta competitie au participat 8 echipe iar rezultatele echipei noastre au fost urmatoarele:

CSS Calarasi-LPS-CSS Roman                14-9

CS Baseball-Softball Mures -CSS Calarasi 0-7

CSS Calarasi-CSS Tg. Neamt                  12-14

CSS Calarasi-CSS Botosani                         6-4

CS Nord Star Nasaud-CSS Calarasi            0-7

CS Atletico Alexandria-CSS Calarasi        1-14

CS Biruinta Gheraesti-CSS Calarasi          10-1

Dupa cele doua turnee, clasamentul final arata astfel:

  1. CS Biruinta Gheraesti
  2. CSS Calarasi
  3. CSS Tg. Neamt
  4. CSS Botosani
  5. CS Atletico Alexandria
  6. LPS-CSS Roman
  7. CS Baseball-Softball Mures
  8. CS Nord Star Nasaud

Sportivul Ionita Gabriel a primit diploma de cel mai bun prinzator al campionatului.

Din echipa noastra au facut parte urmatorii sportivi: Ionita Gabriel, Ion Lucian, Asanageanu Ionut, Mititescu Andrei, Dima Stefan, Oprea Lucian, Ivan Alexandru, Ivan Razvan, Carastoian Gabriel, Bugan Cristian, Iordache Marius, Clopot Mihai, Druncea Andrei, Negoita Adrian, Ionescu Gabriel, Croitoriu Bogdan. Antrenor: prof. Ionel Bălan

 

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.