Baseball / Vicecampioni naţionali la Juniori I şi III

In 2012, rezultatele in cadrul sectiei baseball a CSS Calarasi nu s-au lasat asteptate. A fost un an bun mai ales ca toate categoriile de virsta au suferit schimbari de generatie. Doua dintre cele trei echipe au reusit sa ocupe locuri pe podiumul Campionatelor Nationale.

Astfel, echipa de juniori III (10-12 ani ), dupa doua turnee ale Campionatului National s-a clasat in final pe locul II, reusind sa devina vicecampioana Romaniei in urma celor de la CS Biruinta Gheraesti si inaintea formaţiilor CSS Tg. Neamt, CSS Botosani , LPS-CSS Roman, CS Baseball – Softball Mures, CS Atletico Alexandria, CS Nord Star Nasaud.

Dupa cele doua turnee, CSS Calarasi se afla la egalitate de puncte cu echipa din Gheraesti, drept pentru care s-a desfasurat un meci de baraj pentru desemnarea campioanei, pierdut de echipa noastra. La aceasta categorie, calaraseanul Ionita Gabriel a fost desemnat cel mai bun lansator din tara. De la acesta categorie de virsta, trei sportivi călărăşeni au făcut parte din lotul national al Romaniei care s-a deplasat la Campionatul European de la Hluboka / Zliv din Cehia. Îi nominalizăm aici pe Ionita Gabriel, Ion Lucian si Asanageanu Ionut.

Echipa de juniori II ( 13-15 ani), dupa doua turnee ale Campionatului National s-a clasat pe locul IV, ratând podiumul. Mentionam ca in anii 2010 si 2011 echipa de juniori II a fost campioana Romaniei, având loc un schimb masiv de generatie. Majoritatea sportivilor au vârsta de 13 ani, cu doi ani mai mici decit celelalte echipe.

Echipa de juniori I (16-18 ani) a câştigat anul acesta doua medalii de argint. Astfel în iunie s-a obţinut titlul de vicecampioana nationala şcolara iar la jumatatea lunii septembrie, titlul de vicecampioana nationala. In ambele competitii, s-a pierdut în dauna echipei LPS-CSS Roman, dar depăşind formaţii precum CSS Botosani, CSS Tg. Neamt si CS Baseball-Softball Mures. Chirita Remus Marian a fost desemnat cel mai bun batter din tara.

Si la aceasta categorie, in anul 2012, am fost reprezentati de trei sportivi in lotul national de baseball Juniori I al Romaniei care au participat la Campionatele Europene de la Toulouse/Boe, Franta.

« Speram ca in anul 2013 sa ne intoarcem cu cel putin un titlu de Campioni Nationali. » declară pentru www.arenamedia.ro, inimosul antrenor, prof. Ion Bălan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.