Baseball / Rezultatele obţinute de cluburile călărăşene în anul 2015

Şi în 2015, baseballiştii călărăşeni au obţinut rezultate notabile. Juniorii III de la CSS Călăraşi au devenit campioni naţionali, 7 sportivi fiind selecţionaţi la echipa naţională.
Seniorii de la CS Leaders s-au clasat pe locul 4 în topul Campionatului Naţional, ocupând acelaşi loc 4 şi în clasamentul final al Cupei României.
Sufletul acestor două formaţii este prof. Ion Bălan, cel care face posibilă existenţa acestui sport pe meleagurile călărăşene.

CSS Călăraşi
Juniori III ( 10-12 ani )
-         Locul I Campionatul naţional de baseball
-         Locul I Campionatul naţional de baseball Sala Under 11 ani

Juniori II ( 13-15 ani )
-         Locul II Campionatul naţional de baseball

Juniori I ( 16-18 ani )
-         Locul II Campionatul naţional şcolar de baseball
-         Locul III Campionatul naţional de baseball
Şapte sportivi au fost selecţionaţi în echipa naţională de baseball juniori III: Ivan Răzvan, Olteanu Mihai, Iordache Marius, Deacă Cristian, Constantin Valentin, Druncea Andrei şi Ionescu Gabriel. Primii cinci au participat cu echipa naţională la Campionatul European de baseball de la Miejska Gorka, Polonia.

CS Leaders Călăraşi
-         Locul IV Cupa României baseball categoria seniori
-         Locul IV Campionatulul naţional de baseball al României
-         Doi sportivi selecţionaţi în echipa naţională de baseball seniori a României, Şerban Iulian şi Secăreanu Cristian, care au participat la Campionatul Balcanic de baseball Seniori de la Sofia, Bulgaria şi au obţinut titlul de vicecampioni balcanici.

« După cum se observă de ceva ani încoace performanţa este încurajată la CSS Călăraşi şi nu este susţinută de nimeni la nivel de seniori. CS Leaders Călăraşi este un club privat care nu este băgat în seamă de nimeni dar care susţine doi vicecampioni balcanici şi reprezintă cu mândrie municipiul Călăraşi în competiţiile naţionale şi internaţionale. » a declarat prof. Ion Bălan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.