Baseball / Rezultat excelent pentru juniorii III de la CSS Călăraşi

baseball jun 1Campionatul Naţional de Baseball Juniori III (10-12 ani), desfăşurat la Tg. Neamţ în perioada 5-7 septembrie, s-a finalizat printr-un sistem play-off la care au participat primele două echipe din zona Sud, CSS Calarasi si CS Atletico Alexandria si primele doua formaţii clasate în topul zonei Nord, CS Biruinta Gheraesti si CSS Tg. Neamt.

Echipa noastra a câştigat in prima zi jocurile cu CSS Tg. Neamţ (19-1), respectiv cu CS Biruinţa Gherăeşti, (scor 28-17). Sâmbata dimineata se anunta un joc usor in compania echipei din Alexandria pe care anul acesta am invins-o de patru ori la scoruri categorice.
Lipsa de concentrare a micilor sportivi aflati pentru prima data in fata câstigarii titlului national a facut ca echipa din Alexandria sa obţină victoria dupa un joc care a durat aproximativ trei ore, cu scorul de 12-10. Din cauza acestui rezultat, CSS Călăraşi a fost nevoită să susţină un meci de baraj pentru locurile I-II cu echipa din Gherăesti.
Dupa o pauza de 45 minute, echipa noastra a inceput partida pentru câştigarea titlului national, care s-a terminat mai repede decât ne-am fi asteptat. In repriza a doua la scorul de 4-1 pentru echipa noastra nemtenii au facut greseala sa foloseasca un lansator care depasise numarul de reprize aruncate drept pentru care jocul a fost oprit iar scorul a fost transformat in 7-0 pentru CSS Calarasi.
Micii baseballisti au deschis astfel seria turneelor finale si speram seria finalelor câştigate de CSS Calarasi. În perioada 12-14 septembrie va avea loc la Roman finala Campionatului national de baseball unde de asemenea dupa primul turneu final ne clasam pe prima pozitie.
Sportivul Iordache Marius a primit diploma pentru cel mai bun lansator al campionatului iar sportivul Oprea Lucian a primit distincţiile de cel mai bun batter si cel mai tehnic jucator.

Din echipa noastra au facut parte urmatorii sportivi: Oprea Lucian, Iordache Marius, Ivan Razvan, Ionescu Gabriel, Olteanu Mihai, Stanciu Cristian, Druncea Andrei, Stancu Ionut, Constantin Valentin, Deaca Cristian, Oprisan Vladimir, Ion Robert, Frant Catalin, Neculai Gabriel si Romanet Alexandru. Au mai ramas acasa sportivii Radu Alexandru, Negoita Cristian, Moga Andrei si Culea Ionut care au ajutat echipa la aceasta calificare si care vor participa in urmatoarele campionate.

Un text de prof. Ion Bălan
baseball jun2baseball jun 3baseball jun 4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.