Baseball / Repetiţie reuşită înaintea Campionatului Mondial rezervat echipelor de club

După eşecul din luna mai, de la finala Campionatului Naţional Şcolar unde echipa de baseball juniori I, 16-18 ani, a Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi a pierdut titlul de campioană naţională şcolară cu scorul de 4-3 în favoarea echipei CSS-LPS Roman, baseballistii călărăşeni au reuşit la finele săptămânii trecute (6-8 iunie), la Roman să-şi ia revanşa în cadrul primului turneu a Campionatului Naţional de baseball, 2014.
În primul joc CSS Călăraşi a dispus de echipa Clubului Sportiv Şcolar Tg. Neamţ cu scorul de 7-3, un joc în care au evoluat multe dintre rezervele echipei noastre. Cel de-al doilea joc, în compania echipei CS Baseball-Softball Legion League Tg. Mureş, a fost câştigat de echipa noastră cu scorul de 10-7.
Echipa CSS Botoşani, din cauza unor probleme de organizare internă, a pierdut cu scorul de 9-0, echipa pe care am mai învins-o anul acesta categoric. În ultima partidă echipa noastră a renăscut în faţa celor de la CSS-LPS Roman printr-un joc de rutină dus până în repriză a nouă unde scorul era de 7-3 pentru cei din Roman.
În ultima repriză echipa noastră a avut o revenire uimitoare înscriind 5 puncte consecutive şi încheind jocul cu scorul de 8-7, făcând astfel primul pas spre păstrarea titlului de campionana naţională obţinut anul trecut. O astfel de revenire ne demonstrează că avem capacitate de revenire, de concentrare în momente dificile şi nu în utimul rând sportivi care au deosebite calităţi fizice şi morale.
Returul campionatului se va disputa în perioada 19-21 Septembrie la Călăraşi. Menţionăm că acesta a fost ultima repetiţie înaintea participării echipei noastre la Campionatul Mondial de baseball pe echipe de club, categoria 16 -18 ani,, în perioada 7-11 Iulie în Italia. Acolo echipa noastră are în grupa adversare că Olanda, Italia, Germania 1 şi 2, şi Franţa.

Text scris de prof. Ion Bălan

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.