Baseball / O victorie şi două înfrângeri pentru CSS Călăraşi Juniori II la CM intercluburi

Baseball / O victorie şi două înfrângeri pentru CSS Călăraşi Juniori II la CM intercluburi

În perioada 25 iunie – 2 iulie, a.c., echipa de baseball juniori II (12 – 14 ani) a CSS Călăraşi a participat în localitatea Kutno (Polonia) la Campionatul Mondial intercluburi “Little League“.

La acest turneu au participat campioanele naţionale din 11 ţări: România, Marea Britanie, Polonia, Belgia, Olanda, Italia, Ungaria, Lituania, Germania, SUA, Cehia şi Croaţia.

Echipa noastră a disputat primul joc pe 29 iunie împotriva campioanei Italiei, joc pe care l-a pierdut cu scorul de 0-19. «Menţionez că echipa Italiei este campioana europeană de 5 ani la această categorie.» a declarat antrenorul Ion Bălan.

Pe 30 iunie, echipa noastră a câştigat jocul cu echipa campioană a Belgiei, scor 18-8.

Duminică, 1 iulie, campioana Croaţiei ne-a administrat un usturător 17-2, eliminându-ne din competiţie.

«Nu vreau să avem o scuză, dar am fi putut câştiga cu Croaţia dacă nu rămâneam fără lansatori. Este greu să nu ai un teren de pregătire şi să vrei să câştigi la un nivel aşa mare. Este greu să atragi copii atunci cand nu ai o casă a ta.» a mai spus prof. Bălan care a conchis « Această deplasare a fost făcută în proporţie de 80 % din banii părinţilor, CSS Călăraşi, din puţinul ei, a contribuit cu plata alimentelor pe durata deplasării.»

Din echipa noastră au făcut parte următorii sportivi: Ivan Răzvan, Deacă Cristian, Constantin Valentin, Oprişan Vladimir, Ionescu Gabriel, Stancu Ionuţ, Iancu Rareş, Ion Robert, Romaneţ Alexandru, Druncea Andrei, Melente Cătălin, Caracaş Cosmin, Neculai Gabriel, Franţ Cătălin.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.