Baseball / Juniorii III de la CSS Călăraşi, campioni naţionali şi la sală

În perioada 29-30 noiembrie, Alexandria a găzduit CN de baseball - sală, competiţie în cadrul căreia echipa de juniori III a CSS Călăraşi a devenit campioană naţională! Asta după ce în luna septembrie, băieţii pregătiţi de inimosul antrenor Ionel Bălan au cucerit titlul naţional.
La Alexandria au fost prezente 5 din cele 7 echipe participante în CN, CSS Călăraşi câştigând detaşat toate partidele
Rezultatele au fost următoarele:
CSS Călăraşi – CS Palestra Bucureşti 13-4
CSS Tg. Neamţ – CSS Călăraşi 3-12
CSS Călăraşi – CS Atletico Alexandria 14-1
LPS-CSS Roman – CSS Călăraşi 1-6
Jocurile cu echipele CS Biruinţa Gherăeşti şi CSS Botoşani au fost câştigate cu scorul de 7-0 prin neprezentare.
Clasamentul final a avut următoarea configuraţie: 1. CSS Călăraşi; 2. LPS-CSS Roman; 3. CSS Tg. Neamţ; 4. CS Biruinţa Gherăeşti; 5. CS Atletico Alexandria; 6. CS Palestra Bucureşti; 7. CSS Botoşani.

« A fost un turneu reuşit şi datorită faptului că în aceste partide au jucat toţi sportivii, fiind chiar un test pentru cei mai nou veniţi la echipă. Încă un lucru care ne bucură este prezenţa părinţilor la meciurile din deplasare aceştia susţinându-ne pe tot parcursul turneului. De mentionat că sportivii secţiei de baseball sunt cu un an sau doi mai mici decât categoria de vârsta ceea ce ne dă curaj că şi în următorii ani nu vom avea probleme în ceea ce priveşte câştigarea titlului naţional. » a declarat prof. Ion Bălan.

Sportivul Olteanu Mihai a obţinut titlul de cel mai bun batter al competiţiei iar Ivan Răzvan a fost desemnat cel mai tehnic jucător din ţară la această categorie.
Din echipa noastra au făcut parte următorii sportivi: Ivan Răzvan, Olteanu Mihai, Ionescu Gabriel, Oprişan Vladimir, Deacă Cristian, Iordache Marius, Stanciu Cristian, Stancu Ionuţ, Romanet Alexandru, Neculai Gabriel, Druncea Andrei, Ion Robert, Frânt Cătălin, Constantin Valentin, Bicici Răzvan, Negoiţă Adrian, Moga Andrei.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.