Baseball / Juniori / Dublă victorie în faţa bucureştenilor de la CS Palestra

Sâmbătă 24 mai, la Calarasi, pe terenul de zgura al Complexului Sportiv al Tineretului, echipa de baseball juniori III a CSS Calarasi a intilnit in dubla partida pe CS Palestra Bucuresti contind pentru etapa a III- a a Campionatului National de baseball.
Primul joc a inceput la ora 9:30 si a fost cistigat de echipa noastra cu scorul de 25 – 6, dupa un joc cu nu prea multe surprize. In schimb jocul al doilea care a inceput după-amiază mai exact la ora 14.00, a inceput cu o dorinta de revansa mult mai mare a echipei din Bucuresti. Dupa repriza a treia unde au folosit un lansator foarte talentat scorul era de doar 2-1 pentru echipa noastra. Punctul culminant al partidei s-a desfasurat in repriza a patra unde micii baseballisti calaraseni au inceput sa loveasca mingea din ce in ce mai bine distantindu-se decisiv. Jocul al doilea s-a terminat cu scorul de 18 - 2 pentru CSS Calarasi.
Dupa aceasta a treia etapa, echipa noastra se mentine pe primul loc al seriei sud, fara nici o infringere in 2014.
În septembrie se va desfasura la Tg. Neamt play-off-ul acestui campionat cu primele doua echipe clasate din seria sud si primele doua echipe clasate din seria nord.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.