Baseball / Două victorii pentru seniorii de la CS Leaders Călăraşi

Echipa de seniori a CS Leaders Călăraşi a câştigat ambele jocuri de baseball disputate duminică, 5 aprilie împotriva echipei similare a CS Palestra Bucureşti.
Cele două partide au deschis seria meciurilor din Campionatul Naţional de baseball 2015, prima etapa desfăşurându-se la Călăraşi.
Primul joc a fost câştigat cu scorul de 21-0, în cinci reprize, iar cel de-al doilea care a început mai greu s-a terminat cu scorul de 19-2, în şase reprize. De mentionat ca în baseball se joaca nouă reprize, iar partida se opreşte mai devreme dacă în repriza a cincea sau a şasea diferenţa este mai mare de 15 puncte sau se opreşte în repriza a şaptea sau a opta dacă diferenţa este de minim 10 puncte.
În runda a doua, CS Leaders va juca împotriva campioanei, CS Atletico Alexandria.

Din echipa noastră au făcut parte urmatorii sportivi: Şerban Iulian, Josiman Mihai Liviu, Prodan Costel, Leahu Ionel, Secăreanu Cristian, Golea Adrian, Bălan Ion, Aron Andrei, Dumitru Alexandru, Bădărău Ionuţ, Hamzu Cosmin, Olteanu Daniel şi Chiţu Iulian. CE Leaders Călăraşi este antrenată de prof. Ion Bălan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.