Baseball / CSS Călăraşi, vicecampioană naţională şcolară

baseballÎn perioada 10-11 mai 2014, s-a desfăşurat la Călăraşi Campionatul National Scolar la baseball, categoria juniori I.
La aceasta competitie au participat 4 echipe după cum urmează: 1. CSS Calarasi 2. LPS-CSS Roman 3. CSS Botosani 4. CSS Tg. Neamt.
Rezultatele au fost urmatoarele:
CSS Botosani – CSS Tg. Neamt 16 - 6
LPS-CSS Roman - CSS Calarasi 4 - 3
CSS Calarasi - CSS Tg. Neamt 19 – 9
CSS Botosani - LPS-CSS Roman 3 – 22
LPS-CSS Roman - CSS Tg. Neamt 24 - 1
CSS Botosani- CSS Calarasi 9 – 2

Clasament:
1. LPS-CSS Roman
2. CSS Calarasi
3. CSS Botosani
4. CSS Tg. Neamt

CSS Călăraşi a avut nesansa sa o intilneasca in primul joc pe echipa din Roman, lucru foarte dificil prin prisma faptului ca echipa noastra in anul 2014 nu a disputat nici un joc oficial sau amical deoarece in zona de sud a tarii suntem singura echipa activă. Formaţia din Roman a fost mai experimentata, avind multe jocuri de pregatire in acest an, numai in judetul Neamt activind trei echipe.
Cu toate acestea echipa noastra a facut un joc bun, conducând jocul pâna in ultima repriza cu scorul de 3 – 2. Sportivii nostri au promis ca îşi vor lua revansa in cele doua turnee de campionat national din 2014, competitie unde vor participa si cluburile private.
Din echipa noastra au facut parte urmatorii sportivi: Aron Andrei, Dumitru Alexandru, Dumitru Adrian, Olteanu Daniel, Adem Mihaita, Hamzu Cosmin, Chitu Iulian, Ismail Stefan, Birzeianu Valentin, Clopot Iulian, Badarau Ionut, Tamiianu Cristian, Florea Andrei si Samulescu Nicolae. Sportivul Dumitru Alexandru a fost desemnat ca cel mai bun catcher al competitiei.

Prof. Ion Bălan

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.