Baseball | CSS Călărași, pe primul loc în cadrul Campionatului Național Școlar

Baseball | CSS Călărași, pe primul loc în cadrul Campionatului Național Școlar

Pe Terenul 2 din incinta Complexului Sportiv Dunărea din municipiul Călărași, respectiv stadionul Venus din comuna Independența s-au desfășurat în acest weekend partidele din cadrul Campionatului Național Școlar (16-18 ani) de Baseball. La start s-au aliniat CSS 6 București, CSS Botoșani, CSS-LPS Roman, CSS Tg. Neamț și, desigur, CSS Călărași care s-a clasat finalmente pe primul loc cu 4 victorii (nicio înfrângere!).

„Cel mai tehnic jucător” al turneului a fost desemnat Răzvan Ivan (CSS Călărași), tot el obținând și titlul de „Cel mai bun Batter”. Gabriel Ionescu (CSS Călărași) a fost desemnat “Cel mai bun Alergător”.

“În acest weekend s-a desfășurat la Călărași, pe terenul Nr. 2 din incinta stadionului municipal, și pe stadionul din comuna Independența, jocurile din cadrul Campionatului Național Școlar 2022. Echipa de juniori I a CSS Călărași a ocupat la sfârșitul acesteia locul I. Mulțumim Domnului Primar Marius Dulce pentru că a fost alături de noi la această competiție! Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Călărași !Mulțumim conducerii AFC Dunărea Călărași și CS Venus Independența pentru găzduire ! Mulțumim echipei de majorete a Palatului Copiilor Călărași!”, a fost mesajul transmis pe o rețea de socializare de prof. Ionel Bălan, secretarul Federației Române de Baseball și Softball, “sufletul” acestui sport la Călărași.

nelubalan

Rezultate înregistrate:

CSS-LPS Roman - CSS Tg. Neamț 16 - 5

CSS Tg. Neamț - CSS Botoșani 11 - 13

CSS Călărași - CSS-LPS Roman 17 - 0

CSS 6 București - CSS Tg. Neamț 17 - 1

CSS Botoșani - CSS Călărași 5 - 13

CSS Călărași - CSS 6 București 17 - 2

CSS-LPS Roman - CSS Botoșani 7 - 11

CSS 6 București - CSS LPS Roman 17 - 2

CSS Tg Neamt - CSS Călărași 7 - 10

CSS Botoșani - CSS 6 București 10 - 14

În urma rezultatelor avem următorul clasament:

1. CSS Călărași (4 victorii - 0 înfrângeri)

2. CSS 6 București (3 victorii - 1 înfrângere)

3. CSS Botoșani (2 victorii - 2 înfrângeri)

4. CSS LPS Roman (1 victorie - 3 înfrângeri)

5. CSS Tg. Neamț (0 victorii - 4 înfrângeri)

ivanrazvan

Premii individuale:

Cel mai tehnic jucător: Răzvan Ivan (CSS Călărași)

Cel mai bun Batter: Răzvan Ivan (CSS Călărași)

Cel mai bun Pitcher:  George Adumitrachioaie(CSS 6 București)

Cel mai bun Outfielder: Alex Anghelachi (CSS Botoșani)

Cel mai bun Infielder:  Richard Tancau (CSS LPS Roman)

Cel mai bun Alergător: Gabriel Ionescu (CSS Călărași)

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.