Baseball / CS Leaders forţează participarea în Baseball Champions League Europa

Sâmbătă, 24 mai 2014, la Calarasi pe terenul de zgura al Complexului Sportiv Dunărea, echipa de baseball seniori a CS LEADERS Calarasi a intilnit intr-o « dublă » formaţia CS Palestra Bucuresti contind pentru etapa a III- a a Campionatului National de baseball.
Primul joc a fost cistigat de echipa noastra cu scorul de 16 - 6. Partida a doua disputată după-amiază s-a terminat cu scorul de 21-2 tot în favoarea călărăşenilor.
Dupa aceasta a treia etapa, CS Leaders se claseaza pe locul al doilea in seria sud. «Am intilnit o echipa noua, in formare, dar cu un potential destul de promitator. Jocul echipei clubului nostru s-a ridicat la asteptarile cu care ne-a obisnuit in anul 2014. Dupa aceasta partida seniorii baseball-ului din Calarasi se gindesc ca la sfirsitul anului se pot clasa chiar si pe prima pozitie a clasamentului, loc participant in Baseball Champions League Europa» a declarat antrenorul Ion Bălan.
Mentionam ca in septembrie se va desfasura la Alexandria play-offul acestui campionat cu primele doua echipe clasate din seria sud si primele doua echipe clasate din seria nord.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.