Atletism / Medalie de bronz pentru Alexandra Mihai la Campionatul Naţional de juniori 1

alexandra mihaiÎn ultimul concurs al acestui sezon de aer liber, finala Campionatului Naţional de altetism pentru juniori 1 (18-19 ani), ce s-a desfăşurat la Bucureşti, în data de 2 august, Alexandra Mihai, atleta Clubului Sportiv Şcolar Călăraşi, pregătită de prof. Marius Tătaru, a obţinut locul 3 în proba de triplusalt, cu o performanţă de 11.84 m, cucerind o a doua medalie de bronz în acest an, după cea de la Campionatul Naţional Şcolar.
Prof. Marius Tătaru, directorul CSS Călăraşi şi antrenorul sportivei:
"Rezultatul Alexandrei este cu atât mai bun cu cât a câştigat această medalie la o categorie de vârstă superioară, ea având doar 16 ani. Dealtfel în doar 8 luni de când ne pregătim pentru această probă am avut un progres de peste 1 metru, reuşind un "personal best" de 12.23 m, un rezultat undeva de primele 10 în Europa, la vârsta ei. Pentru 2014 ne propunem un obiectiv foarte îndrăzneţ - dorim să participăm la Jocurile Olimpice ale Tineretului de la Nanjing, China, pentru că se desfăşoară exact la categoria ei de vârstă, 16 - 17 ani. Pentru aceasta este nevoie de un rezultat de in jur de 13 m, care cred că este realizabil"

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.