Atletism / Alexandra Mihai, locul 7, la CM de juniori U20!

alexCM2După succesul de la Campionatul Balcanic, unde a câştigat aurul în proba de triplusalt, atleta Alexandra Mihai a participat în perioada 19-24.07.2016 la Campionatul Mondial de juniori U20, desfăşurat în Polonia, la Bydgoszcz.
Sportiva legitimată la Clubul Sportiv Şcolar Călăraşi a avut şi aici o prestaţie foarte bună, calificându-se în finala probei, unde s-a clasat pe locul VII, cu o performanţă de 13.21 m la mai puţin de 30 cm de podiumul Mondialelor.
Prof. Marius Tătaru, antrenorul sportivei ne-a declarat: "Rezultatul Alexandrei este unul extraordinar, calificarea la Campionatul Mondial, în primul rând, dar şi accederea ei în finala probei de triplusalt, este cea mai bună performanţa obţinută vreodată de un atlet călărăşean. Cu puţină şansă ea ar fi putut ocupa la acest Campionat Mondial chiar locul 3-4, pentru că primele două din cele trei sărituri ale sale au măsurat peste 13.40, dar au depăşit foarte puţin pragul de bătaie. Din cei 13 atleţi care au reprezentat România la acest concurs, Alexandra a avut cel de-al patrulea rezultat ca valoare, performanta ei fiind apreciată de către Federaţia Romană de Atletism ca fiind una foarte bună".
România a obţinut la cea de a 16-a ediţie a Campionatelor Mondiale de juniori U20 două medalii (argint şi bronz) şi alte două calificări în finale, clasându-se pe locul 26 în clasamentul pe medalii şi 25 în clasamentul pe puncte, intr-o competiţie în care au luat startul atleţi din 160 de ţări.
alexCM1   camp.mondial.1 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.