Box / Marco Antonio Manea, pregătit pentru a obţine o medalie la CE pentru cadeţi

sigla CE box cadetiLa Rm. Vâlcea se va desfăşura, în perioada 17-26 iulie 2017, Campionatul European de box pentru cadeţi (13-14 ani), competiţia fiind organizată de Federaţia Europeană de Box (EUBC – European Boxing Confederation) şi Federaţia Română de Box (preşedinte: Vasile Cîtea), cu sprijinul autorităţilor locale din Vâlcea. Turneul va fi găzduit de Sala Sporturilor “Traian” din Râmnicu Vâlcea, acolo unde vor urca în ring aproximativ 300 de sportivi din 30 de ţări.

În lotul national al României se află şi pugilistul călărăşean, Marco Antonio Manea (cat. 44,5 kg) despre care antrenorul său de la club dar şi de la lot, Georgian Anghel spunea recent că este “cel mai bun sportiv din lotul de 18 al României”

La aceste “europene” de box pentru cadeţi vor fi prezenţi sportivi din Rusia, Ucraina, Belarus, Rep. Moldova, Georgia, Armenia, Lituania, Letonia, Estonia, Anglia, Irlanda, Scoaţia, Macedonia, Italia, Portugalia, Slovacia, Cehia, Turcia, Danemarca, Cipru, Muntenegru, Ungaria, Slovenia, Germania, Serbia, Israel, Croaţia, Spania, Bulgaria şi desigur, România.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.