Box | Ionuț Pavel (CSM Călărași), medaliat cu aur în cadrul Cupei României

Box | Ionuț Pavel (CSM Călărași), medaliat cu aur în cadrul Cupei României

Pugilistul Ionuț Pavel (CSM Călărași) s-a clasat pe primul loc în cadrul Cupei României la box pentru Tineret (cat. 54 kg), se arată întrun mesaj postat pe o rețea de socializare. Tot în cadrul aceleași competiții, Sergiu Nicolae (cat. 75 kg) a obținut medalia de bronz. Ambii sportivi sunt antrenați de frații Valentin și Georgian Anghel.

“Ionuț Pavel se impune și urcă pe cea mai înaltă treapta a podiumului la competiția desfășurată la Târgu Jiu, competiție unde a demonstrat că rămâne cel mai bun sportiv al categoriei 54 kg și unul dintre cei mai valoroși sportivi ai FR Box, dar și un sportiv care face cinste orașului nostru și de care trebuie să fim mândri.

Sergiu Nicolae (75 kg), un alt sportiv al CSM Călărași, câștigă prima medalie din carieră, medalie de bronz care vine după un meci câștigat prin abandon, iar drumul lui acum începe.

Frații Valentin și Georgian Anghel confirmă încă o dată munca bine făcută în cadrul secției de box a CSM Călărași și aduc noi performanțe pentru Călărași.”, se arată în mesajul postat în urmă cu puțin ti9mp pe Facebook.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.