Box | Călărășenii, Alberto Borlan și Ionuț Pavel, medaliați cu aur la Cupa României de Tineret

Box | Călărășenii, Alberto Borlan și Ionuț Pavel, medaliați cu aur la Cupa României de Tineret

În perioada 7 – 11 martie 2023 s-a desfășurat la Brăila Cupa României de Tineret la Box, competiție la care au participat 109 sportivi, la 13 categorii de greutate.

Pe prima treaptă a podiumului au urcat și doi pugiliști din cadrul CSM Călărași, antrenați de frații Valentin și Georgian Anghel. Este vorba de Alberto Borlan (cat. 48 kg - L-a depășit în finală pe Daniel Antoni Bucur din Tg. Jiu) și Ionuț Pavel (cat. 57 kg - L-a învins în ultimul act pe Alexandru Dimitrios Udrea din Slatina) care vor reprezenta România la Campionatul European de Tineret ce se va desfășura în Armenia la Erevan în perioada 23 aprilie – 4 mai.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.