Box / Antonio Manea (CSM Călăraşi), învingător în Turneul internaţional „Boxing Cup Triebel”

UMarco Antonio Dobre boxn nou succes internaţional pentru boxul juvenil călărăşean. Marco Antonio Manea (cat. 44 kg), sportiv în cadrul CSM Călăraşi, s-a clasat pe primul loc în cadrul Turneului Internaţional „Boxing Cup Triebel”, desfăşurat în oraşul Klin din Slovacia, în perioada 16 – 18 iunie. După ce a câştigat două dispute în faţa unor pugilişti din Polonia şi Ungaria, în finală, Marco Antonio, l-a învins pe neamţul Kacper Szymiczek.

Marco AntonioÎn ultimul act al competiţiei, s-a mai calificat şi Tavi Dobre (cat. 46 kg), şi el câştigând în faţa lui Savin Kiril din Rusia. „A fost un turneu de pregătire foarte bun, turneu care ne face să privim cu optimism la următoarele competiţii care vor urma şi să abordăm Campionatul European de Cadeţi din luna Iulie cu încrederea că putem obţine un rezultat notabil.” a fost mesajul transmis pe o reţea de socializare de antrenorul Georgian Anghel.

La startul turneului s-au aliniat 450 de sportivi din 18 ţări.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.