Argint pentru Alberto Borlan (CSM Călărași) la Cupa României pentru juniori

Argint pentru Alberto Borlan (CSM Călărași) la Cupa României pentru juniori

Sala Sporturilor din Brăila găzduieşte Cupa României la box pentru juniori, competiţie care a demarat pe 1 iunie și se încheie azi. La start s-au aliniat sportivi născuți în anii 2006-2007, participând în jur de 200 de pugiliști. Meciurile s-au desfășurat pe următoarele categorii de greutate: 44-46, 48, 50, 52, 54, 57, 60, 63, 66, 70, 75, 80, +80 kg.

Pugilistul călărășean, Alberto Borlan (CSM) s-a clasat pe locul 2 la cat. 48 kg, fiind învins în finală de ploieșteanul, Fabian Stroe. În semifinale, Borlan, antrenat de frații Anghel l-a depășit pe David Chivu (Dinamo București).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.