Baseball / CS Leaders Călăraşi, pe 3 la Cupa României pentru seniori

Baseball / CS Leaders Călăraşi, pe 3 la Cupa României pentru seniori

Sâmbătă, 14 iulie a avut loc la Bucuresti Cupa României la baseball pentru seniori (peste 18 ani). La start s-au aliniat 4 echipe: LPS-CSS Roman, CS Atletico Alexandria, CS Palestra Bucureşti şi CS Leaders Călăraşi.

Rezultatele echipei noastre au fost urmatoarele:

CS Leaders Călăraşi -  LPS-CSS Roman             0 – 1

CS Palestra Bucureşti - CS Leaders Călăraşi       0 – 9

CS Leaders Călăraşi –  CS Atletico Alexandria   20 - 0

Echipa de baseball seniori a CS Leaders Călăraşi s-a clasat pe locul 3 obţinând medalia de bronz.  

CS Tunder Wolves Botoşani nu s-a prezentat la acest turneu.

« De menţionat ca 90 % din cheltuielile aferente participării la acest turneu au fost suportate din proiectul „Dezvoltarea Baseball-ului în Municipiul Călăraşi la nivel de seniori”, obtinut în urma licitaţiei de proiecte, iniţiată de Primăria Municipiului Călăraşi, în baza legii 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. » a declarat preşedintele CS Leaders Călăraşi, prof Ion Bălan.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.