Trei culturişti călărăşeni, pe primul loc la etapa de zonă “A” a CN

96 de sportivi (juniori) din 14 judeţe, reprezentând cei mai buni şi mai în formă culturişti din sudul României (de la Mehedinţi până la Constanţa) au participat pe 2 aprilie la etapa de zonă “A” a Campionatelor Naţionale de Culturism.
În concursul desfăşurat la Otopeni (Ilfov), CS Fortus Călăraşi a fost prezent cu 8 sportivi, 3 dintre ei ocupând, finalmente, locul I. E vorba de Ionel Viorel Arpăşanu (cat. 60kg – Juniori mici), Bogdan Duţă (cat. 75kg – Juniori mari) şi Casian Ciuta (cat. +75kg
– Juniori mari). Două medalii de argint au revenit lui Florin Viorel Arpăşanu (cat. 60kg – Juniori mici) şi Flrin Tămăşan (cat. +70 kg Juniori mici).

Elisei Dumitrache s-a clasat pe 4, la cat. 70 kg (Juniori mici). Pe 5 a urcat Gabriel Victor Ghiorghe (cat. 70kg – Juniori mici) iar pe 6, Titel Andrei Ştefănescu (cat. +70 kg - Juniori mici)

La acest concurs, pentru juniori s-au făcut 5 categorii de greutate-vârstă Fortus impunându-se la 3 dintre ele. În alte două, sportivii călărăşeni s-au clasat pe poziţia a doua. Casian Ciuta a fost desemnat cel mai bun junior al concursului câştigând Openul juniorilor. au castigat trei categorii si la doua au obtinut locul secund.

Sportivii clubului Fortus se pregătesc pentru Campionatele Naţionale de Culturism Juniori ce se vor desfăşurala Iaşi în perioada 23-35 aprilie.

Presedintele clubului, Nelu Başfalion multumeşte sportivilor pentru rezultatele obţinute urându-le mult succes în competiţia ce va avea loc în curând la Iaşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.