Paula Tufan (CS Fortus), locul I la Cupa României la Culturism și Fitness

Paula Tufan (CS Fortus), locul I la Cupa României la Culturism și Fitness

Sala Sporturilor din Dej a găzduit în perioada 27-28 mai ediția 2022 a Cupei României la Culturism și Fitness. La start s-au aliniat 207 sportivi care s-au “întrecut” în nu mai puțin de 10 discipline sportive.

La acest eveniment a fost prezent și CS Fortus Călărași cu 7 sportivi care au obținut, finalmente, performanțe notabile.

Cel mai prețios rezultat l-a înregistrat Paula Elena Tufan, clasată pe primul loc la cat. Wellnes (junioare). Pe locul II a urcat George Valentin Jinar, la categoria Men’s Physique (juniori). Sebastian Iorga, Culturism, cat. 70 kg (juniori mici) a încheiat concursul pe locul IV.

paulatufan

Din lotul CS Fortus au mai facut parte: Florin-Gabi Tămășanu, Georgian Petcu, Irinel-Petre Bumbar și Daniel-Ionuț Ciobacă, toți cu evoluții bune.

georgejinar

Președintele CS Fortus, Nelu Bașfalion, a fost inclus în echipa de organizare a evenimentului, în ziua concursului devenind arbitru de legătură.

“A fost un concurs deosebit de puternic cu sportivi foarte bine pregătiți, fiind categorii și cu 20 de sportivi pe categorie.”, a declarat președintele Nelu Bașfalion care a continuat “Clubul sportiv Fortus așteaptă cu nerăbdare Campionatele Naționale de Culturism și Fitness ce se vor desfășura la Sibiu în perioada 26-28 august.

sebastianiorga

 

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.