Nelu Bașfalion: Sportivii nostri au demonstrat din nou că prin muncă, perseverență și dedicare pot obține performanțe remarcabile

Nelu Bașfalion: Sportivii nostri au demonstrat din nou că prin muncă, perseverență și dedicare pot obține performanțe remarcabile

Sala polivalentă BT Arena din Cluj Napoca a găzduit în perioada 15 – 19 mai, sub egida Federației Române de Culturism și Fitness Campionatul Național de Culturism Fitness și Fitness Challenge, competiţie la care au participat peste 350 de sportivi și sportive de la cluburi din țară.

Printre aceștia au concurat și 3 sportivi călărășeni de la CS Fortus, prezidat de Nelu Bașfalion care a fost și arbitru în backstage.

”Felicitări Federației Române de Culturism și Fitness pentru organizarea acestui eveniment excepțional, găzduit de Sala Polivalenta BT Arena din Cluj-Napoca și tuturor participanților prezenți la această competiție, unde am avut ocazia să vedem cei mai buni sportivi din țară .

Suntem mândri de performanțele sportivilor noștri și de modul în care A.C.S. Fortus Călărași s-a remarcat la acest eveniment. Echipa noastră a avut următoarea evoluție: Elena-Paula Tufan, locul 3 medale de bronz la categoria 163 cm Wellnes senioare fiind încă la vârsta junioratului și respectiv locul 5 la categoria Open Wellnes junioare, Mădălin Adrian Voicu, locul 6 la categoria Culturism 70 kg juniori mari (21-23 ani) și respectiv locul 6 la categoria Games Culturism classic, Sebastian-George Iorga, locul 6 la categoria culturism +70 kg juniori mici. Din delegatia clubului A.C.S. Fortus a mai făcut parte și Georgian Petcu, reprezentantul clubului. Mulțumim bunului nostru prieten Călin Brehaita care ne-a ajutat în pregatirea sportivei Elena-Paula Tufan. Sportivii nostri au demonstrat din nou că prin muncă, perseverență și dedicare pot obține performanțe remarcabile. Așteptăm cu nerăbdare Cupa României următorul eveniment important din lumea culturismului care se va desfășura în luna septembrie la Sibiu.”, a declarat președintele CS Fortus Călărași, Nelu Bașfalion.

basfalion2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.