CS Fortus Călăraşi / Ciprian Solzaru, cel mai bun culturist al anului 2016!

CIPRIAN SOLZARU 2016Preşedintele CS Fortus Călăraşi, Nelu Başfalion, a dat luni publicităţii topul celor mai buni 5 culturişti ai anului 2016. Pe primul loc se situează Ciprian Solzaru (cat. 65 kg), locul 5 la CM de culturism pentru seniori, competiţie desfăşurată în Spania, la Benidorm.

Pe 2 s-a clasat Bogdan Duţă, vicecampion naţional la categoria juniori mari iar pe 3, Adrian Şestacovschi, campion naţional MASTERS cat. OPEN.

Topul culturiştilor din cadrul CS Fortus Călăraşi

Locul I: Ciprian - George Solzaru

Performanţe: Locul V cat. 65 kg – Campionatele Mondiale culturim seniori - Benidorm (Spania)

Locul II: Bogdan Marian Duţă

Performanţe: Vicecampion naţional de juniori mari cat.75 kg - aprilie Iasi; Locul III cat. 75 kg juniori Campionatele Balcanice - Knjazevac - Serbia

Locul III: Adrian Şestacovschi

Performanţe: Campion naţional MASTERS cat. Open – mai - Şimleu Silvaniei

Locul IV: Viorel Arpăşanu

Performanţe: Locul III cat. +70 kg juniori mici – aprilie - Iaşi

Locul IV: Florin Tamaşan

Performanţe: Locul III cat. 60 kg juniori mici – aprilie - Iaşi

Locul V: Lucian Arpăşanu

Performanţe: Locul IV cat. 60 kg juniori mici - aprilie - Iaşi

“2016 a fost un an foarte bun pentru culturistii clubului FORTUS CĂLĂRAŞI, aducându-ne şi prima prezenţă la un campionat mondial de culturism seniori unde sportivul Ciprian Solzaru a obţinut locul cinci din 14 sportivi, participanţi la categoria 65 kg. Este cel mai bun rezultat din istoria culturismului călărăşean. Pentru anul 2017, ne dorim rezultate la fel de bune şi aşteptăm de la sportivul Duţă Bogdan un rezultat cât mai bun la Campionatele Mondiale de juniori ce se vor desfăşura la Bistriţa.

Pe această cale vreau să mulţumesc sportivilor clubului CS FORTUS pentru rezultatele obţinute, munca depusă şi devotamentul faţă de club şi de acest sport. De asemenea vreau să mulţumesc tuturor colaboratorilor mei, sponsorilor si celor care mă ajută în pregătirea sportivilor.” a declarat preşedintele CS Fortus, Nelu Başfalion.

BOGDAN DUTA2016

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.