Călărașiul va găzdui, pe 4 februarie, prima competiție de Fitness Challenge Novice

Călărașiul va găzdui, pe 4 februarie, prima competiție de Fitness Challenge Novice

Sâmbătă, 4 februarie va avea loc la Călărași prima competiție de Fitness Challenge Novice, organizată începând cu ora 10.00 la Complexul Sportiv GoryGym, situat în strada Rahova, nr. 113.

Competiția face parte din turneul de promovare organizat de Federația Română de Culturism și Fitness.

Concursul se va desfășura pe 2 grupe de vârstă:

- Juniori (fete și băieți), cu vârsta până la 24 de ani

- Seniori (fete și băieți), cu vârsta peste 24 de ani

Înscrierile se fac la Complexul Sportiv CoryGym, înainte de începerea concursului.

Detalii puteți afla chiar de la dl Nelu Bașfalion, telef: 0722.212.830

Sportivii clasați pe locurile 1-3, la fiecare categorie, vor fi premiați cu abonamente gratuite la sala de fitness a complexului CoryGym.

Câștigătorii fiecărei categorii vor primi câte o diplomă de participare și o cupă. Cei clasați pe unul din locurile 2-6 vor fi răsplătiți cu câte o diplomă de participare.

FCN

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.