Ștefan Vodă | Consiliul Local a aprobat predarea către CNI a amplasamentului Școlii Gimnaziale 1 în vederea construirii unei școli noi

Ștefan Vodă | Consiliul Local a aprobat predarea către CNI a amplasamentului Școlii Gimnaziale 1 în vederea construirii unei școli noi

Comuna Ștefan Vodă va beneficia de o școală nouă, modernă care se va construi pe amplasamentul actualei Școli Gimnaziale 1. După aprobarea documentației tehnico – economice depusă în vederea obținerii finanțării investiției, s-a realizat și pasul al doilea odată cu adoptarea în cadrul ședinței Consiliului Local din 29 iulie a Proiectului de hotărâre privind predarea către Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Naţională de Investiţii “C.N.I.” S.A., a amplasamentului și asigurarea condițiilor în vederea executării obiectivului de investiţii „Construirea unei infrastructuri noi pentru învățământul gimnazial, prin desființarea corpurilor (C1, C2, C3 și C4) a Școlii Gimnaziale nr. 1, comuna Ștefan Vodă, județul Călărași”

Este vorba de o suprafață de 6.554 mp dintr-un total de 6.946 mp, situată pe strada Viorelelor, nr. 118.

De asemenea prin intermediul PH-ului mai sus-menționat s-a aprobat și demolarea construcțiilor aflate pe amplasament.

Consiliul Local va finanța și cheltuielile pentru racordurile la utilități (electrică, apa, canal, gaz sau alt tip de combustibil utilizat etc.), urmând să asigure și suprafețele de teren necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului.

După predarea amplasamentului și a obiectivului realizat, Consiliul Local are obligația să mențină destinația acestuia și să asigure mentenanța pe o perioadă de minim 15 ani.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.