Ștefan Vodă | Achiziționare de utilaje pentru îmbunătățirea activității Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei

Ștefan Vodă | Achiziționare de utilaje pentru îmbunătățirea activității Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență al comunei

Convocați în ședință ordinară pe 5 octombrie, consilierii locali și-au dat acordul pentru promovarea Proiectului de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului "Achiziționarea de utilaje pentru îmbunătățirea activității Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență în comuna Ștefan Vodă, județul Călărași", inițiat de către primarul, Ionel Zardova.

Concret, proiectul vizează achizitionarea unui ansamblu format din buldoexcavator și accesorii (1 tocător resturi vegetale și 1 Lamă de zăpadă) pentru dotarea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență. Valoarea acestui ansamblu este de 109.800 euro fără TVA. În cadrul proiectului, estimat la 114.380 de euro (fără TVA), valoarea sprijinului solicitat din partea GAL este de 82 de mii de euro (fără TVA) iar valoarea TVA (total proiect) este de 21.732,20 euro.

Cheltuielile aferente Proiectului se prevăd în bugetul local pentru perioada de realizare a investiției, și pe toată perioada de monitorizare și de mentenanță a proiectului în cazul obținerii finanțării prin Programul Național de Dezvoltare Rurală - P.N.D.R., potrivit legii. Autoritățile administrației publice locale se obligă să asigure veniturile necesare acoperirii cheltuielilor de mentenanță a investiției pe o perioadă de minimum 5 ani de la data efectuării ultimei plăți în cadrul Proiectului.

Proiectul va contribui la dezvoltarea durabilă a localității, având un impact pozitiv din punct de vedere economic, social și de mediu asupra locuitorilor din comună.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.