Poliţiştii de frontieră, la datorie în minivacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale

 Poliţiştii de frontieră, la datorie în minivacanța prilejuită de Sărbătorile Pascale

Aflându-ne în perioada premergătoare Sărbătorilor Pascale, la nivelul Poliției de Frontieră Române, continuă măsurile dispuse în săptămâna precedentă, referitoare la întărirea dispozitivului de supraveghere și control la frontiera de stat.

Polițiștii de frontieră alături de celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne vor acționa în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

În prezent, în Punctul de Trecere a Frontierei Călăraşi, traficul autovehiculelor şi persoanelor se desfăşoară în condiţii normale, fără a se înregistra timpi mari de aşteptare, iar dacă situația o impune vor fi suplimentate arterele de control pe sensul de intrare în țară până la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctului de trecere.

Reprezentanții Poliției de Frontieră Române menţin permanent legătura cu autorităţile de frontieră din statul vecin, în vederea dispunerii unor măsuri comune.

În continuare recomandăm cetățenilor români și străini care doresc să tranziteze frontiera națională în această perioadă, să folosească toate punctele de frontieră deschise în regim internaţional.

Reamintim faptul că, pe site-ul Poliției de Frontieră Române este disponibilă atât aplicația Trafic on-line, care prezintă media timpilor de așteptare în punctele rutiere, precum și numărul unic de informare 021.9590, care funcționează în regim permanent.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.