MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST

MApN recrutează candidați pentru ocuparea a 1695 de posturi de SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST

Ministerul Apărării Naţionale desfăşoară prin Biroul informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Călăraşi, activităţi de informare și înscriere a cetățenilor din județul Călărași – bărbați și femei, pentru posturile de soldat/gradat profesionist, seria suplimentară 2022.

* 1695 locuri pentru SOLDAT/GRADAT PROFESIONIST

Perioada de înscriere a candidaților: 19.09.2022 – 24.10.2022.

CRITERII GENERALE:

- să aibă cetățenie română și domiciliu în România de cel puțin 6 luni;

- să nu fi fost condamnat pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității;

- să nu facă parte din partide, formațiuni sau organizații politice;

- să nu facă parte din organizații interzise de legislația română;

- să nu aparțină unor culte sau asociații religioase;

- să nu fie asociat unic ori să participe direct la administrarea unei asociații, etc.

CRITERII SPECIFICE:

- să aibă vârsta între 18 ani împliniți și cel mult 45 de ani;

- să fie absolvent cel puțin ai primilor 2 ani de studiu din învățământul secundar superior

(10 clase), etc.

Pe toată durata pregătirii în unitățile militare se oferă gratuit instruire, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile militare, dar şi cele extracuriculare, oferă candidaților reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

ARMATA oferă ceea ce-şi doreşte orice tânăr aflat în momentul crucial, al alegerii drumului în viaţă, respectiv: educaţie gratuită, o bună pregătire profesională, un loc de muncă la finalizarea studiilor, posibilitatea de afirmare şi construirea unei cariere, un trai decent garantat de un venit sigur şi atractiv.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Călăraşi, activitatea de înscriere se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar judeţean Călăraşi, situat în Loc. Călăraşi strada Muşeţelului, nr.10, bl. J 24 (lângă PENNY- zona 2 moldoveni) de luni până vineri între orele 08.00.- 16.00, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele (BIR) 0242/331955 sau (OSU) 0242/331949.

Pentru înscriere candidații trebuie să prezinte cartea de identitate.

Pentru mai multe informaţii puteţi accesa şi pagina de FACEBOOK a Centrului militar judeţean Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.