IPJ Călărași | Dacă vrei să devii poliţist, înscrie-te!

IPJ Călărași | Dacă vrei să devii poliţist, înscrie-te!

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi organizează recrutarea şi selecţia candidaţilor pentru admiterea în cadrul unităţilor de învăţământ postliceal din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sesiunea aprilie - iunie 2023, învăţământ cu frecvenţă, astfel:

  1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" Câmpina - 1340 de locuri;
  1. pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie "Septimiu Mureşan" Cluj-Napoca - 300 locuri.

Locurile scoase la concursurile de admitere sunt comune - femei şi bărbaţi, iar candidaţii se pot înscrie la o singură şcoală postliceală a M.A.I.

Înscrierea candidaţilor se realizează exclusiv online, în perioada 20 aprilie 2023 - 5 mai 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă şi duminică, la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cererea-tip de înscriere, precum şi, după caz, consimţământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar (Anexa nr. 2) de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, se completează de către candidaţi în mod lizibil, cu majuscule, se semneaza si se transmite exclusiv in format electronic (scanată în format pdf) la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Data limită pentru completarea dosarelor de recrutare în volum complet este 15 mai 2023, ora 16.00.

Despre condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conţină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor şi despre alte neclarităţi privitoare la admiterea în şcolile de agenţi de poliţie, găseşti pe site-ul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi, la secţiunea carieră - Admitere 2023 - Anunţ concurs admitere şcoli postliceale de ordine publică M.A.I. sesiunea aprilie - iunie 2023, link-ul: I.P.J. CĂLĂRAŞI - Anunt concurs admitere şcoli postliceale de ordine publică MAI sesiunea aprilie-iunie 2023 (politiaromana.ro).

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.