Crucea Roșie Călărași a inaugurat proiectul SĂNĂTATE PE 4 ROȚI

Crucea Roșie Călărași a inaugurat proiectul SĂNĂTATE PE 4 ROȚI

Crucea Roșie Călărași a inaugurat astăzi proiectul SĂNĂTATE PE 4 ROȚI, finanțat integral prin Crucea Roșie Română care propune, de fapt, înființarea unui laborator de analize de sânge mobil.

La inaugurarea acestui proiect a participat și primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, Primăria Municipiului Călărași, sprijinind desfășurarea în bune condiții a evenimentului.

1000 persoane din județul Călărași vor beneficia gratuit de analize de sânge și consulturi medicale de specialitate.

Astăzi, joi și vineri, susține sufletul Crucii Roșii Călărași, Aura Giurcă, călărășenii sunt așteptați la Clubul Pescarilor din municipiul Călărași pentru recoltare analize și programare la cardiolog/internist/boli nutriție și diabet.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.