Comunicat de presă | Evenimentul de prezentare a rezultatelor proiectului Guidance and Learning App for Adult Digital Education (Aplicație de Învățare și Ghidaj pentru Educația Digitală a Adulților) – GLAD

Comunicat de presă | Evenimentul de prezentare a rezultatelor proiectului Guidance and Learning App for Adult Digital Education (Aplicație de Învățare și Ghidaj pentru Educația Digitală a Adulților) – GLAD

Marți, 28 decembrie 2021, la sediul Muzeului municipiului Călărași, a avut loc evenimentul de prezentare a rezultatelor proiectului Guidance and Learning App for Adult Digital Education (Aplicație de Învățare și Ghidaj pentru Educația Digitală a Adulților) – GLAD, număr proiect: 2019-1-PL01-KA204-065555, implementat în perioada 31.12.2019 – 31.12.2021 de Fundația Poloneză a oportunităților centrelor de industrializare “OIC Poland”/ Polonia – lider de parteneriat, împreună cu GG Eurosuccess/Cipru, Asociația Polygonal/Italia, Mixt Source Management/Romania, Neo Sapiens/Spania, Federația Asociațiilor de Părinți din Școlile Primare din Larnaca /Cipru.

Proiectului GLAD - are drept obiectiv principal sprijinirea părinților și a altor persoane care au in grijă copii în vederea asigurării educației digitale a copiilor precum si pentru a crea un cadru sigur de instruire pentru părinții care se preocupă de relația lor cu copiii în contextul utilizării uneltelor digitale, definind un cadru general de formare destinat amplificării posibilităților date de TIC si creând o aplicație pe care o pot folosi ca pe un spațiu în care vor avea materiale sugestive gratuite, în funcție diversele situații de viață prin care trec.

La eveniment au participat părinți interesați de medierea parentală digitală, de siguranța online, precum și de a petrece în mod plăcut timpul, împreună cu copiii lor. De asemenea, au fost prezente cadre didactice de la școlile din municipiul Călărași, formatori care susțin cursuri de educație parentală.

Evenimentul a reprezentat o oportunitate unică pentru a afla despre setul de instrumente realizate în cadrul proiectului pe tema ca: medierea parentală digitală, abilități personale și interpersonale, practicarea parenting-ului într-un mod pozitiv, comunicarea asertivă, controlul parental.

Rezultate proiectului și instrumentele realizate sunt disponibile în limba română, în mod gratuit în cadrul site-ului: https://www.digitalparent.eu/?lang=ro

Persoană de contact: Dan Schimbischi, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

eveniment1

eveniment2

eveniment3

eveniment4

eveniment5

eveniment6

eveniment7

eveniment8

eveniment9

eveniment11

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.