AJOFM Călărași | În atenția absolvenților promoția 2024!

AJOFM Călărași | În atenția absolvenților promoția 2024!

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași îi anunță pe proaspeții absolvenți de învățământ, promoția 2024, că există numeroase prime oferite de statul român pentru cei care se înregistrează, își caută sau își găsesc ulterior un loc de muncă. Unele prime sunt de 1000 de lei, dacă se angajează dupa o lună, altele ajung până la 12.500 de lei dacă își găsesc job la distanță de domiciliu.

Absolvenții instituțiilor de învățământ care se înregistrează ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă în evidențele AJOFM Călărași, beneficiază de servicii gratuite de informare și consiliere profesională, mediere a muncii, servicii de formare profesională, precum și de măsuri de stimulare a ocupării – prime. Indiferent dacă au promovat sau nu examenul de Bacalaureat, sunt așteptați să se înregistreze în evidența AJOFM Călărași în termen de 60 de zile de la absolvire. Și elevii care nu au situația scolară încheiată la toate materiile, se pot înregistra în evidențele agenției în termen de 60 de zile de la data promovării examenului de corigență, data înscrisă în adeverința eliberată de instituția de învățământ. Actele necesare pentru înregistrarea absolvenților în evidențele agențiilor ca persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt:

  • actul de identitate;
  • actul de studii sau adeverinta din care să rezulte data absolvirii;
  • Curriculum Vitae;( se completeaza la sediul agentiei);
  • declarație pe proprie raspundere – privind starea de sanatate (se completeaza la sediul agenției);
  • acord de utilizare a datelor cu caracter personal (se completeaza la sediul agentiei).

Absolvenții instituțiilor de învățământ si absolvenții școlilor speciale, în vârstă de minimum 16 ani, care, în termen de 60 de zile de la absolvire, se înregistrează la agențiile pentru ocuparea forței de muncă și se angajează cu normă întreagă pentru o perioadă mai mare de 12 luni, primesc o primă de inserție în cuantum de 1.980 lei (de 3 ori valoarea Indicatorului Social de Referință în vigoare la data încadrării, valoarea ISR fiind de 660 lei).

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați:

Tel:0242/318376; e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Compartiment Resurse Umane, Salarizare, Comunicare, Secretariatul Consultativ si EURES

Agenția Judeteană pentru Ocuparea Forței de muncă Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.