Activitate de donare de sânge, desfăşurată de poliţiştii din Călăraşi

Activitate de donare de sânge, desfăşurată de poliţiştii din Călăraşi

Joi, 17 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi au donat sânge, ca un demers de salvare de vieţi omeneşti, prin spijinirea eforturilor de refacere a rezervei de sânge din Centrele de Transfuzie Sanguină.

În dimineaţa acestei zile, poliţiştii călăraşeni din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale nu au rămas indiferenţi faţă de semenii aflaţi la nevoie, şi s-au deplasat la centrul de Transfuzie Sanguină Călăraşi pentru a dona sânge.

Activitatea colegilor nostri a fost iniţiată de comisar şef de poliţie Tulpan Lilian, împuternicit şef Serviciul pentru Acţiuni Speciale, pentru a veni în sprijinul pacienţilor care sunt internaţi în stare gravă şi au nevoie urgentă de transfuzie.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi îndeamnă pe toţi cei care sunt eligibili pentru a dona, să meargă la Centrul de Transfuzie Sanguină şi să facă acest gest umanitar şi benefic pentru sănătate.

"Donarea de sânge este darul vieţii!

Fără donatori, mulţi bolnavi nu ar mai fi în viaţă astăzi!"

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.