SPCLEP | Termenul de eliberare a cărților de identitate este de minim 20 zile calendaristice

SPCLEP | Termenul de eliberare a cărților de identitate este de minim 20 zile calendaristice

În conformitate cu dispozițiile art. 8 alin. (1) din Ordonanța Guvernului nr. 27/2002, privind reglementarea activității de soluționare a petițiilor, cu modificările și completările ulterioare, termenul de soluționare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30 de zile, cu posibilitatea prelungirii cu cel mult 15 zile de către șeful serviciului.

În prezent, ca urmare a dispozițiilor transmise de către Direcția Generală de Evidență a Persoanelor, la nivelul Serviciului Public Comunitar Local de Evidența Persoanelor Călărași, termenul de eliberare a cărților de identitate este de minim 20 zile calendaristice (cu excepția cazurilor când sunt necesare verificări suplimentare).

Programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Calarasi este urmatorul:

- Luni, marti, joi - 08:00- 16:30

- Miercuri - 08:00- 18:30

- Vineri - 08:00-14:00

Pentru programarea în vederea depunerii cererii pentru eliberarea cărții de identitate actului de identitate accesați site-ul Primăriei Municipiului Călărași la adresa: https://mobile.primariacalarasi.ro/AvanSisPublic/#/programari-online/add/7075.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.