Roseţi | Anunţ în baza HG nr. 209 / 2019 pentru aprobarea cadrului privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

Roseţi | Anunţ în baza HG nr. 209 / 2019 pentru aprobarea cadrului privind regimul juridic al contractelor de concesiune a serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale

Anunţ de participare la licitaţie publicǎ deschisǎ

1. Denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale autorităţii contractante: Comuna Roseți, comuna Roseți, str. General Dragalina, nr. 20, județul Călăraşi, telefon: 0242.344.017., fax: 0242/344.017., cod fiscal 4294146, E-mail: primariaroseti@yahoo.

2. Denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale biroului de la care se poate solicita documentaţia de atribuire. Dacă este cazul, costul şi condiţiile de plată în vederea obţinerii documentaţiei de atribuire: Compartimentul Stare Civilă al comunei Roseți, comuna Roseți, str. General Dragalina, nr. 20, județul Călăraşi, telefon: 0242.344.017., fax: 0242/344.017., E-mail: primariaroseti@yahoo. Documentația este gratuită

3. a) Locul prestării serviciilor: comuna Roseți şi comuna Modelu (punct de cuplare), județul Călăraşi.

b) Obiectul concesionării; natura şi dimensiunea prestărilor: serviciul public de distribuţie a gazelor naturale in comuna Roseți, județul Călăraşi. Licitație publică deschisă pentru concesionarea serviciului de utilitate publică de distribuție a gazelor naturale in conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 209/2019.

c) Termenul de finalizare sau durata contractului: 49 de ani.

4. a) Termenul de depunere a ofertelor: 26/05/2023, ora 11.00.

b) Adresa la care trebuie transmise ofertele: Comuna Roseți, str. General Dragalina, nr. 20, județul Călăraşi, cod poştal 917210 - registratură.

c) Limba sau limbile în care trebuie redactate ofertele: română.

d) Data, ora şi locul deschiderii ofertelor: 26/05/2023, ora 11.15, comuna Roseți, strada General Dragalina, nr. 20, județul Călăraşi.

5. Condiţiile personale, tehnice şi financiare pe care trebuie să le îndeplinească ofertanţii: conform documentației de atribuire.

6. Criterii utilizate la atribuirea contractului: conform documentației de atribuire.

7. După caz, procentajul minim din lucrări care trebuie acordat părţilor terţe: conform documentației de atribuire.

8. Data trimiterii spre publicare a anunţului de participare: 07/04/2023.

9. Denumirea şi adresa organismului competent de rezolvare a contestaţiilor şi, după caz, de mediere. Informaţii exacte privind termenele de depunere a contestației şi, după caz, denumirea, adresa, numărul de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail ale biroului de la care se pot obţine aceste informaţii: Tribunalul Călăraşi, Secţia de Contencios Administrativ şi Fiscal, cu sediul în Municipiul Călăraşi, str. București, nr. 106, cod poştal 910068, telefon 0242/311.947., email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.