Programul ENGIE Romania în zilele de 1 și 5 iunie

Programul ENGIE Romania în zilele de 1 și 5 iunie

În zilele de 1 și 5 iunie 2023, centrele de relaţii clienţi ale ENGIE Romania vor fi închise, cu excepția punctului de vânzare ENGIE din Băneasa Shopping City din București, care va funcționa conform programului uzual al centrului comercial. De asemenea, în zilele menționate, serviciul de call-center național va fi indisponibil.

Clienții pot transmite solicitări prin formularul de contact, disponibil pe site-ul engie.ro.

Informații utile pot fi accesate direct în contul de client ENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE, care poate fi descărcată gratuit din App Store şi Google Play.

Programul de funcționare al centrelor de relații clienții poate fi consultat direct pe engie.ro.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.