Primăria Ştefan Vodă | Anunţ concurs angajare

Primăria Ştefan Vodă | Anunţ concurs angajare

Primăria comunei Ștefan Vodă, judeţul Călărași, organizează în data de 14.07.2022, ora 10.00 concurs de recrutare pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale vacante:

În cadrul compartimentului administrativ;

I. Femeie de Serviciu

Pentru participarea la concurs candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • Să fie cetăţean român / UE cu domiciliul în România;
  • Studii generale
  • Vechime: nu este cazul

Concursul se va desfăşura astfel:

Proba scrisă în data de 14.07.2022, ora 10.00, la sediul primăriei din strada Viorelelor, nr. 114.

Interviul în data de 18.07.2022, ora 10.00, la sediul primăriei din strada Viorelelor, nr. 114.

Candidaţii vor depune dosarele de participare la concurs în termen de 10 zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial, partea a III a, la sediul unităţii. Condiţiile de participare şi bibliografia se afişază la sediul instituției.

Relaţii suplimentare la sediul Primăriei Ștefan Vodă, Str. Viorelelor, nr.114, persoană de contact Bogdan Daniel, tel/fax 0769041305, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Primar,

Zardova Ionel

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.