Primăria Roseţi | Cheltuielile pentru naveta cadrelor didactice, decontate!

Primăria Roseţi | Cheltuielile pentru naveta cadrelor didactice, decontate!

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare din iulie, Consiliul Local al comunei Roseţi a adoptat, printre altele, şi Proiectul de hotărâre privind aprobarea decontării cheltuielilor pentru naveta cadrelor didactice de la unităţile de învăţământ din localitate.

Pentru luna iunie, s-a aprobat, astfel, decontarea sumei de 5.081 lei reprezentând cheltuieli pentru naveta cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială „Iancu Rosetti”, respectiv a sumei de 690 lei reprezentând cheltuieli pentru naveta cadrelor didactice de la GPN „Elisabeta Rosetti”.

De la începutul anului şi până la 31 mai, autorităţile locale au depuse toate eforturile pentru decontarea integrală a cheltuielilor mai sus – menţionate.

În altă ordine de idei a fost aprobată şi utilizarea sumei de 1.940.778 lei din execedentul anual al bugetului local – Sursa A pentru finanţarea unor cheltuieli ale Secţiunii de dezvoltare în anul 2020 precum şi utilizarea sumei de 37.163 lei din excedentul anual al bugetului local – Sursa E pentru cheltuieli de funcţionare.

Suma alocată Secţiunii de dezvoltare va fi utilizată pentru finanţarea unor obiective de investiţii aflate în diferite stadii de execuţie.

Ianuarie – Martie | Sumă total decontată: 10.616 lei

- Pentru naveta cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială ”Iancu Rosetti”: 9.146 lei

- Pentru naveta cadrelor didactice de la GPN „Elisabeta Rosetti”: 1.470 lei

Aprilie | Sumă total decontată: 3.384 lei

- Pentru naveta cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială ”Iancu Rosetti”: 2.752 lei

- Pentru naveta cadrelor didactice de la GPN „Elisabeta Rosetti”: 632 lei

Mai | Sumă total decontată: 5.609 lei

- Pentru naveta cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială ”Iancu Rosetti”: 4.925 lei

- Pentru naveta cadrelor didactice de la GPN „Elisabeta Rosetti”: 684 lei

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.