Primăria municipiului Călărași va organiza în perioada 1 – 8 septembrie Târgul de Toamnă

Primăria municipiului Călărași va organiza în perioada 1 – 8 septembrie Târgul de Toamnă

Primăria Municipiului Călărași, prin Serviciul Public Piețe și Oboare cu sediul în Călărași, str. Prel. București, Bloc Agroalimentar Big, va organiza în perioada 1 – 8 septembrie 2021 Târgul de Toamnă.

Cei care doresc să-și desfășoare o activitate economică în TÂRG sunt invitați să se prezinte în data de 25 august 2021, ora 08.30 în str. Prel. Dobrogei (locația Oborului săptămânal) pentru a li se repartiza terenul necesar desfășurării activității.

Conducerea SPPO Călărași

balciul

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.